USI interioare si exterioare
Tamplarie
PVC
     
           

Usile interioare si exterioare reprezinta astazi unul dintre cele mai importante alegeri in ceea ce inseamna un design interior reusit. O gama variata de modele va asigura garantia ca produsele noastre pot armoniza usor cu orice element de mobilier sau tamplarie deja existent in casa dvs. fie ca e vorba de parchet, ferestre sau mobila. Calitatea tamplarie PVC Rehau vine ca un argument in plus, finisajele produselor noastre, fiind gata sa raspunda celor mai exigente standarde de fiabilitate si securitate.

Usile de interior sunt in mod sigur cel mai solicitat element de tamplarie a casei dvs. si tocmai de aceea, garniturile de etansare, ramforsarea metalica a tocului sau balamalele isi vor dovedi utilitatea timp indelungat. Stim ca detaliile conteaza si tocmai de aceea suntem ferm convinsi ca va putem oferi o oferta completa pentru usi de interior la un raport calitate/pret excelent.

Marea majoritate a modelelor pot fi transformate in usi duble, culiasante simple sau duble pe perete sau in perete, la care se pot adauga pereti laterali fie fixi, fie mobili (o solitie rapida si inteligenta de a partitiona rapid spatiile de birouri) dar si iluminatoare superioare.

Usile de intrare din PVC sunt rezistent la foc. Un alt avantaj al tamplariei din plastic este stabilitatea formei atunci cand este expusa variatiilor bruste de temperatura. Sistemele multicamerale consolidate cu profile metalice protejate impotriva coroziunii, furnizeaza stabilitate mecanica si valori superioare ale izolarii termice si fonice.